Contact

Ulla Björkman
Kouvola, FINLAND
ulla.bjorkman@elisanet.fi
tel. +358 40 8452205

Päivitykset / Updates

25.2.2019 pennut / puppies

Uutiset / News

2012


24.12. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille ystävillemme!

Vuosi on ollut varsin menestyksekäs ja huipentui tietysti Kingin 3. sijaan vuoden näyttelykoira kilpailussa. Pisteen päähän jäi 1. sija, joten tasaista oli kärkikahinoissa. Kingin vuosi huipentui mäyräkoiraryhmän voittoon ja Voittaja 2012 titteliin Messukeskuksessa.

Kingin kilpaillessa pääasiassa, narttujen näyttelyttäminen on ollut vähäisempää. Amerikan tuontimme Lacey (Rockdachs Lilacs and Lace V Niebur) on kuitenkin kilpaillut kolme kertaa ulkomailla vuoden aikana. Tuloksena 3*CACIB, 2*SERT (Viro) ja EEV-12 titteli kera ROP & RYP-2 sijan. Nyt Lacey saa huilata puoli vuotta odottaen, että vuosi tulee täyteen ensimmäisestä CACIB:sta...

Pääerikoisnäyttelyssä Nikita (Kantri Park's Etnica) oli PN-2 ja Tyra (Hacienda Top Model for Unitas) PN-3. Tyra oli myös BIS-1 pentu Viron mäyräkoiraerkkarissa. 

Kingin pikkusisko Pirkkå (Unita's Crown Jewel) on ollut kotona "kasvamassa ja kehittymässä" parin pentunäyttelyn ryhmävoiton jälkeen. Muutamaan näyttelyyn Pirkkå kuitenkin pääsi myös aikuistenluokissa - tuloksena pari kertaa CACIB sekä ROP & RYP-3 sijoitus Jyväskylässä. Lisäksi Pirkkå oli mm. paras suomalainen narttu voittajanäyttelyssä PN-4 sijallaan... Pirkkå on vielä kesken kehityksen, mutta ensi vuonna Pirkkåa nähtäneen kehissä enemmän... showluonnetta Pirkålta ei ainakaan puutu, vaan häntä heiluu heiluu heiluu...

Vuonna 2012 näki päivänvalon myös useampi lupaava Unita's mäykynalku, joten tässä muutamia tulevaisuuden lupauksia uutta vuotta ajatellen. Näistä oli kuvat sopivasti hollilla, muitakin on kasvamassa... 


toivo.jpg

SEJV-12 Unita's License To Thrill "Toivo"


bigbrother2.jpg

Unita's Big Brother "Pekka"


dscn1924.jpg

Unita's Black Gold "Bisse"


flirtini.jpg

Unita's Flirtini "Titi"


20121216_unitas-9300.jpg

Unita's The Heiress "Sylvi"


20121216_unitas-9310.jpg

Unita's Little Princess "Tintti"

4.3. Tervetuloa Suomeen Tyra! Welcome to Finland Tyra!

tyra001.jpg

Hacienda Top Model for Unitas "Tyra" - pictured at almost 6 months23.1. Menestystä on tullut näyttelyrintamalla. Nuoriherra King (Unita's The King) voitti rodun mm. molemmissa Voittaja-näyttelyissä joulukuussa ja on haalinut muutaman BIS- ja ryhmäsijoituksen kansainvälisissä näyttelyissä. Olemme todella ylpeitä pojastamme! Ruotsissa Kingin sisko Cirka (Unita's Kohinoor) palkittiin joulukuussa PMV-11 tittelillä ja on saanut kasaan 3 CACIB:a ennen 18 kk ikää.

Penturintamalla alkaa tapahtua piakkoin. Pentuja on tulossa viikolla 9 yhdistelmästä Unita's The King x Skyeomania Tax Total Thrill.

Lopuksi vielä "uusi" kuva Finn:stä (Unita's The Ambassador). Finn on kuvassa 15 kk vanha. Finn asuu Malesiassa, Hacienda kennelissä.

23.1. We've had a lot of success at shows lately, especially with our young boy King (Unita's The King). He, for example, won the breed at both Winner-shows and has gained some very nice BIS- and Group-placements at all-breed international shows. We are so proud of our boy! King's sister Cirka won BOS and NORDW-11 title in Sweden in December. She also has gained 3 CACIB's before the age of 18 months. Congratulations to family Friberg!

We are expecting puppies week 9 out of the combination Unita's The King x Skyeomania Tax Total Thrill.

To conclude the news, here is a "new" photo of Finn (Unita's The Ambassador). He is 15 months old in the pic. He lives in Malaysia at kennel Hacienda.

finn2.jpg
2011

23.10. Uusimpia tapahtumia

Tervetuloa Lacey! Lacey eli virallisesti Rockdachs Lilacs and Lace v Niebur on lennähtänyt Suomeen USA:sta. Laceyn vanhemmat ovat Dual CH Niebur's Phoenix Rising JE HH "Mac" ja AM CH Hacienda Caught Ya Looking "Rio". Macin "verta" on meille pitänyt tulla jo useamman kerran, mutta aiemmat projektit ovat menneet puihin syystä tai toisesta, mutta nyt on odotus palkittu!

(Dual Ch=Show & Field Ch, JE=Junior Earthdog, HH=Hunting Hound)

Uusi FI MVA: Unita's Waldmann, onnea Laku ja Sini! Laku sai viimeisen SERTin Tuuloksen näyttelyssä 2.10. olemalla myös ROP ja RYP-3 (4/6). Loppukesästä Laku kävi myös luonnetestissä tuloksella +192. Kiitos aktiivisuudesta!

Pikkuinen Selma, Unita's Countess, on myös esittäytynyt näyttelykehässä ROP-pennun arvoisesti. Selma asuu Suomessa, mutta kisat käytiin Viron Rakveressa ja tuomarina oli Marja Talvitie. Onnea Selma ja Elina!


18.9.11 Uudet sivut alkavat muotoutua... jännittäviä juttuja on suunnitteilla koirarintamalla. Näin uutisten aluksi on kuitenkin mukava raportoida pääerikoisnäyttelyn tulokset meidän remmin osalta.

Erkkari pidettiin 3.9. Lohjalla ja rodun voitti ja lopulta BIS-2:ksi päätyi meidän vasta vuoden ikäinen "King". King oli samalla Millan eli Midas Touch'n KOLMAS poika joka voitti pääerkkarissa rodun!! Lyhytkarvaisia mäyräkoiria oli ilmoitettu 51 kpl. Koko joukolla meni kokonaisuudessaan aivan upeasti - kiitos kaikille jotka olivat mukana!

PU1 JUN ERI1 SA SERT ROP Unita's The King

PU2 VAL ERI1 SA Unita's Charmeur

PU3 AVO ERI1 SA Unita's One Man Show

PU4 AVO ERI2 SA Unita's Playboy

PN1 AVO ERI1 SA VSP Kantri Park's Etnica

PN3 AVO ERI2 SA SERT Unita's Hat Trick

JUN ERI2 SA Unita's Knockout

VAL ERI3 SA Hampdach Black Is Back

AVO ERI3 SA Unita's Touch of Gold

VAL ERI3 Unita's Wonne

kennel Unita's ROP- & BIS4-kasvattaja

Onnea myös Unita's Playboyn lupaavalle tyttärelle - Saturannan Nostalgia - ROP- & BIS2-pentu!


20.-21.8. Reissu Ruotsiin

Matkassa pojat Calle ja Blackie. Calle molempina päivinä PU2 ja Blackie ROP. Lauantaina Blackie Ruotsin Voittaja 2011, SE & NORD CH ja RYP-3 (tuomari Steven Seymour, Australia).

Sunnuntaina Eskilstunan KV näyttelyssä Blackie RYP-1, tuomari Liz Gonzalez! Blackien tittelirivistö näyttää nyt siis seuraavanlaiselta: NORD DK FI SE CH DKW-10 WW-11 SEW-11.

blackie_boos.jpg

blackie_boos2.jpg

blackie2.jpg